Ervaringen

Hieronder lees je wat anderen vinden van de samenwerking met JM Werkt.

 • Saskia van Breugel coördinator Landschap Noord Holland

  Al enige tijd bieden wij o.a. mensen met een Wajong uitkering de mogelijkheid om bij stichting Landschap Noord-Holland een leer-werktraject te volgen om op deze wijze de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Onze ervaringen zijn overwegend positief. Door goed overleg te hebben met JM Werkt hebben wij vraag en aanbod in overeenstemming kunnen brengen en hebben wij een aantal gemotiveerde kandidaten binnen onze groenploegen lopen. Zij krijgen bij ons de mogelijkheid het vak te leren en werkervaring op te doen, daar tegenover vragen wij inzet en motivatie van de werknemer. Door het bieden van kansen en het geven van vertrouwen aan diegene die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken heeft stichting Landschap Noord-Holland een aantal gewaardeerde werknemers in het veld. De moeite waard…….

 • Lynn uit Alkmaar

  Ik ben bij JM Werkt terechtgekomen via het UWV. Ik kreeg een jobcoach die samen met mij een profiel ging aanmaken over wat ik wilde in de toekomst. Wat ik prettig vond qua werk, maar ook de andere interesses, zoals hobby’s, kwamen aan bod. JM Werkt heeft een zeer uitgebreid netwerk qua bedrijven, ik ben uiteindelijk begonnen met een snuffelstage van drie dagen bij een bloemist in Alkmaar, daar heb ik wat extra ervaring, maar ook zelfvertrouwen opgedaan. Helaas was er geen ruimte om daar aan de gang te kunnen. De zoektocht ging verder en ik ben een maand later een sollicitatie gaan doen bij een Tuincentrum in Alkmaar. Daar ben ik aangenomen en daar werk ik alweer langer dan een jaar.

  Mijn jobcoach, Kay Ullah, is een prettige, eerlijke en nuchtere man die nooit te beroerd is om je te helpen waar hij kan. Zelfs toen mijn traject officieel was afgerond en het niet helemaal lekker liep kon ik aan de bel trekken en kwam hij onmiddellijk opdraven voor een gesprek. Ook de communicatie ging op een fijne manier. Kay gaat met z’n tijd mee. Mail en telefoon werkte niet helemaal voor mij en op een subtiele manier zijn we overgestapt op berichten sturen, zoals sms, maar ook via whatsapp was geen enkel probleem.
  Ik kan iedereen, die moeite heeft met een eigen baan te vinden en die Wajonger is, dit aanbevelen.

 • Naomi uit Heerhugowaard

  Ik ben blij dat ik een jobcoach had, die mij hielp naar werk te zoeken en wij gelukkig werk hadden gevonden, waar ik een jaarcontract aan had overgehouden. Hopelijk kan Kay mij weer helpen met nieuw werk te zoeken wanneer ik daar weer klaar voor ben.

  Vriendelijke groet
  Naomi

 • Een Wajongere uit Alkmaar

  Ik heb bij JM Werkt een re-integratie traject gelopen, en die is met succes afgerond.
  Het personeel van JM Werkt geeft je het vertrouwen die je nodig hebt om met een beperking een mooie baan te vinden die bij jou past. Ze luisteren met veel aandacht naar jouw verhaal en aan de hand daarvan, gaan ze met jou samen zoeken naar die ene baan die voor jou bestemd is.

  Zo ging het dus ook bij mij, de eerste dag dat ik mijn jobcoach Kay Ullah leerde kennen gaf ik aan dat ik heel graag voor een bedrijf zou willen werken zoals het UWV, en zo gezegd zo gedaan, Kay stelde me voor aan het UWV en maakte mijn wens werkelijk. Ik ben inmiddels in loondienst en het voelt nog steeds als de eerste dag dat ik binnen kwam als stagiaire.

 • Elvira uit Heerhugowaard

  Hoi ik ben Elvira en krijg nu al weer 2 jaar jobcoaching van JM Werkt. Ik heb 1 jaar bij een bedrijf in Broek op Langedijk gezeten.
  JM Werkt heeft dat voor mij mogelijk gemaakt. Nu werk ik bij het Respijthuis in Alkmaar als vrijwilliger en ben ik druk aan het zoeken samen met JM Werkt naar een baan wat bij mij past. ik ben super tevreden en blij met de coaching die ik van JM Werkt krijg. En mijn job coach daar is een topper.

 • Spar de Ruyter Oudorp

  Door toeval kwamen wij met Kay van JM Werkt in aanraking. Een vriendelijke en zeer behulpzame man die waar nodig tekst en uitleg over diverse zaken rond Wajongeren kan geven. Dat maakte de stap om Wajongeren in dienst te nemen wel een stuk gemakkelijker. Je hebt immers met een betrouwbaar persoon te maken. In zijn omgang met de geplaatste jongeren is Kay behulpzaam maar ook duidelijk. Hij denkt dan ook mee uit het belang van de werkgever. Kortom met JM Werkt is het goed zaken doen.

 • Anonieme kandidaat

  Vriendelijke, duidelijke en deskundige begeleiding naar werk. Tevens snelle reactie op vragen via mail en/of telefoon en coach maakt goed onderscheid tussen hoofdzaken en bijzaken zodat je je op de essentie kan richten.

  Kortom: JM Werkt houdt eindresultaat continue voor ogen om dat samen te bereiken.